Scroll

Seslendirme & Acil Anons

Seslendirme & Acil Anons

Seslendirme ve acil anons sistemleri ürünleri; akıllı ev sistemleri, aydınlatma, güvenlik kamera sistemleri, geçiş kontrol sistemleri, rack kabinet, telefon / santral sistemleri, tv / uydu sistemleri, yangın alarm sistemleri ve yapısal kablolama ürünleri ile birlikte zayıf akım sistemleri içerisinde yer almaktadır.

CCTV
Security
Data Server
S.O.S.
Tracking

Bilgilendirme & Anons


Seslendirme ve acil anons sistemleri, acil durumlarda insanları uyarmak ve normal durumlarda da anons ve müzik yayını yapmaya yarayan sistemlerdir.

Seslendirme ve acil anons sistemleri, anons ve müzik yayını yapmasının dışında acil durumlarda insanları uyarmak için kullanılmaktadır. Bu bakımdan zayıf akım sistemleri içerisinde önemli bir yer teşkil etmektedir.

Seslendirme ve acil anons sistem ekipmanları; Controller (merkez ünite), Router (Zon artırım üniteleri), Amplifikatörler ve Mixer Amplifikatörler, DVD VCD ve Tuner çalıcılar, Call Station (Mikrofon). Sistemin en önemli unsuru ise sahada konumlandırılan hoparlörlerdir.Seslendirme ve acil anons sistemlerinin yapısı, kurulacağı tesise göre bir ya da birden fazla bölgeden (zone) oluşabilir. Bu yüzden sistemin kurulacağı tesis önceden incelenmeli ve sistemin kurulacağı alana bağlı olarak bölge yapısı oluşturulmalıdır. Buna bağlı olarak görevliler mikrofon (call station) vasıtası ile istenilen bölgelerde manuel ya da otomatik olarak anons yapabilirler.

Seslendirme ve acil anons sistemleri, yangın algılama ve ihbar sistemleri gibi acil durum ve ikaz sistemleri ile uyumlu olarak çalışabilmektedir.

ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ