Scroll

Güvenlik Sistemleri CCTV

Güvenlik Sistemleri CCTV

Biteknik güvenlik çözümleri ile daha güvendesiniz. Zaman değişiyor, içinde bulunduğumuz şartlar güvenlik duygumuza da sorgulanır kılıyor!

CCTV
Security
Data Server
S.O.S.
Tracking

Başarılı Sonuçlar İçin Doğru Tasarım


Artık yeni tür bir güvenlik duygusuna ihtiyacımız var; kartlar, çipler, şifre ve takip sistemleri ile teknoloji burada da imdadımıza yetişiyor!Biteknik otomasyon grubu olarak sektörel ve yazılım alanındaki tecrübelerimizi bir araya getirereksizlere hayal ettiğiniz sistemi sağlamak için buradayız.

  • CCTV Güvenlik Kamera Sistemi Çeşitleri

Güvenlik kamera sistemlerinin çeşidi kullanılan ya da kullanılacak olan alt yapıya göre belirlenmektedir. Güvenlik kamera sisteminde görüntü; koaksiyel kablo ile iletiliyorsa “Analog CCTV“, network üzerinden iletiliyorsa “IP CCTV“, her ikisinin de kullanılması durumuna da “Hybrid CCTV” denir.

  • CCTV Güvenlik Kamera Ürünleri

Güvenlik kamera sistemleri, havaalanları, fabrikalar vb. geniş alanlarda detaylı izleme ve analiz çözümleri sunduğu gibi; ev, ofis, dükkan vb. küçük alanlarda da kullanılmaktadır. Güvenlik kamera sistemlerindekullanılan ürünler de kullanıldıkları alanlara ve altyapıya göre değişiklik göstermektedir.

  • Kullanılan Kayıt Cihazı Çeşitleri

Güvenlik kamera sistemlerinde görüntüyü kaydetmek için üç farklı kayıt cihazı türü bulunmaktadır. Bunlar; DVR (Digital Video Recorder), NVR (Network Video Recorder), HVR (Hybrid Video Recorder)’dır. Analogsistemlerde görüntüyü kaydetmek için DVR, IP sistemlerde NVR ve Hybrid sistemlerde de HVR kayıt cihazları kullanılmaktadır. Daha gelişmiş IP sistemlerde ise kayıt için “Server” kullanılmaktadır.

ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ