Scroll
PipeNavi Gas Navigation

Indonavi Indoor Navigasyon

Indonavi Indoor Navigasyon

Indoor Location Tracking and Navigation Application based on iBeacon BLE technology. Application will contain full 3D model of the building and 2D Floor maps based on user preference. Application will also handle offline navigation and tracking for the locations without WiFi or Mobile Network coverage.The software project will consist of Cross Platform Mobile Application development for Android and iOS platforms and Management portal web application including service API for mobile device communication.

Ux Design
Ui Design
For All Platform
Android
Ios

Everything More Real

  • İBeacon BLE ve QR teknolojisine dayalı İç Mekan Yer İzleme ve Navigasyon Uygulaması. Uygulama, binanın tam 3D modelini ve kullanıcı tercihine göre AR'yi içerecektir. Uygulama ayrıca çevrimdışı navigasyon ve WiFi veya Mobil Şebeke kapsama alanı olmayan yerler için izleme işleyecektir.
  • Yazılım projesi, Android ve iOS platformları için Çapraz Platform Mobil Uygulama geliştirmesinden ve mobil cihaz iletişimi için servis API'sini içeren Yönetim portalı web uygulamasından oluşacak.

What is Indonavi?

Havaalanları veya alışveriş merkezleri gibi geniş iç ortamlarda yolunuzu bulmak göz korkutucu bir deneyim olabilir. Artırılmış gerçeklik, yapay zeka ve bilgisayar görüşüne odaklanan bir şirket olan Ayatek, bu sorunu navigasyona yardımcı olmak için AR deneyimini kullanan İç Mekan Görsel Konumlandırma aracıyla kolaylaştırıyor.